Uw gigantische villa grenzend aan de duinen met zeezicht.

adres: Henri Jasparlaan 119, 8434 Westende bad, Belgiƫ

Waar vindt u nog een villa aan onze Belgiƫ kust met zeezicht, die rechtstreeks grenst aan de duinen, op 200 meter van het strand "ter hoogte van de splinter nieuwe surfclub met prachtig terras" en op 30 minuten wandelen van de jachthaven van Nieuwpoort?
Verder biedt deze villa, in perfecte staat, de mogelijkheid/verkavelingsvergunning om ze verder uit te bouwen op twee niveau's met 120 m2 extra grondoppervlakte. Dit geeft u de gelegenheid om een volledige extra wooneenheid bij te bouwen of een ruime wellness te creeren, een B&B te installeren, enz.
De villa zelf met hedendaagse inrichting en dito afwerking is opgetrokken op een ruime lap grond. De woning is volledig zongericht en biedt vanop alle niveaus een panoramisch zicht op de duinen en zelfs op de zee, die zo'n 200 m verderop ligt.
Bestaande uit: inkomhal, ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken met douche, aparte WC en ruime bergruimte. Op de eerste verdieping: 2 slaapkamers met zeezicht, 3 overige slaapkamers en badkamer. Op de tweede verdieping: luxe slaapkamer met duinen en zeezicht en jacuzzi... Het geheel is volledig onderkelderd. De woonst is afgeschermd van de weg door een schuifpoort met videofoon. Ze is omgeven door enerzijds haar omvangrijke oprit met carport en anderzijds de tuin met duinenzicht.

02

02

02

02

02

02

02

02

02

02

02

02

02

02